FAM OBEROENDE

FAM OBEROENDE
-

torsdag 1 november 2018

Månadsrapport oktober

Spel och dobbel är visst hett igen, åtminstone igår! MRG får bud och Cherry levererar en håll käften rapport. CTM över 100 kr igen. Kul! Välbehövligt då förhållandevis stora summor ligger parkerade i dessa och Leo som också drog iväg idag. Ska bli spännande kvartalsrapporter att syna! September och oktober har varit hårda månader för portföljen.

Nyspar under oktober var: 15000 kr.

Portföljen innehåller många "jokrar" just nu. Dels Pandora som eventuellt får ett bud på sig, så säger ryktet åtminstone. Några bio-tech-bolag som alltid är beroende av nya PM och slutligen hemcheck som ska få klart med sin CE-märkning så att produkten kan börja tillverkas och säljas. Bara att ha tålamod och vara inställd på att det kan komma tråkiga nyheter också, det ingår liksom i "leken".

Ava KF:965
Ava PF1: 119
Avs PF2: 103
AI ISK: 702
AI IPS: 55
Non KF: 367
Non AD: 74
Summa: 2,385

Således minus 1,9 %. Ändå ok med tanke på att omxs30 backat ca 8% motsvarande period.

Vi gnetar vidare.

4 kommentarer:

 1. Ska vi gissa på att Catena kommer leverera en riktigt bra rapport, dvs en ren förödmjukelse till DIs upprepade amatör-Bråsning?
  Mvh http://investera-pengar.blogspot.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tror jag också och Bråse har nästan redan pudlat via denna: https://www.di.se/analys/catena-media-bekraftar-helomvandning-for-di/

   Radera
 2. Väldigt mild nedgång får jag säga, min portfölj blöd desto mer :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så kan det vara, min har blödit betydligt mer också under den här perioden men några gynnsamma utfall här på slutet gjorde att månaden blev bättre än väntat. Då både du och jag antagligen är långsiktiga avseende när vi behöver pengarna så är det bara att härda ut och fortsätta sin plan...lycka till!

   Radera