FAM OBEROENDE

FAM OBEROENDE
-

måndag 23 februari 2015

Tråkiga utgifter och lite korta notiser

Byte av ett element med tillhörande rör hemma, 20 515 kr. Usch.

Fler utgifter på huset är planerade för året och vi börjar inse att det kommer gå åt en del pengar som måste avvaras som annars hade sparats. Visst är detta en form av investering också men betydligt mer diffus och svår att följa upp.

Glädjande nog fick vi igår en bekräftad bokning på att hyra ut vårt hus i sommar under två veckor (när vi ändå planerat vara bortresta). Ger ungefär elementet ovan tillbaka! :)

Börsen går ohyggligt starkt och innehaven tuffar på uppåt. Ska bli spännande att göra månadsbokslut om några dagar, jag har en känsla av att det kommer vara väldigt starka siffror...kanske hinner grekerna med att dämpa utvecklingen innan veckan är slut?

Den 11 mars är det Avanzaforum i Globen och det ska bli intressant och förhoppningsvis lika bra som Nordnet Live.

Börjar bli sugen på Cloetta, inte bara för att de har gott godis utanför att aktien känns någorlunda attraktivt värderad ut om man ämnar äga den långsiktigt. Godis vill folk alltid ha och Cloetta har dominans i de flesta livsmedelsaffärer numer.

Tradedoubler kan man inte låta bli att vilja plocka in heller men det är mest ris av förståsigpåarna. Minsta positiva nyhet och den lär studsa upp i detta börsklimat. Får se om jag kan hålla fingrarna borta.

Har faktiskt tetstat på att blanka ELUX (med hävstång x 3) några dagar nu och det har gått bra, + 6% just nu. Rolig krydda som sker med små belopp eftersom det är spekulation och inte investering.

Är även lite småspänd inför Vardias bokslut och Q4 på torsdag. Blir det svarta siffror på sista raden?

På fredag kommer Värdepappret i e-posten och det ska bli kul att följa dessa duktiga bloggares "nya" bana som journalister! Önskar dem all lycka till med sin nya satsning!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar