FAM OBEROENDE

FAM OBEROENDE
-

torsdag 6 november 2014

Kassaflödet ökar...

...frihetsgraderna minskar.

Det är alltså slut på föräldraledighet och dags för att bli arbetstagare igen.

Det är blandade känslor inför detta. Mest saknad av tiden med barnen som krymper markant när man nu kommit in i hämta/lämna-pusslet och en kort stund på kvällen med dem innan läggdags.

Allt detta gör mig än mer sporrad att fortsätta att ihärdigt följa planen mot ekonomiskt oberoende så att tiden i detta tillstånd kan minskas. Tänk om man kunde ta ett lån idag av sina pensionspengar för att "köpa" tid med barnen istället. Då skulle jag lätt offra pensionen (vi kommer vara rika som troll ändå vid det laget) och ha mer tid NU!

En månadssammanställning för oktober står på tur när energin och tiden finnes...Noterar redan nu att dippen i oktober gav bra rea jämfört med dagens kurser, exempelvis har MrGreen hämtat upp hela raset för de eventuella österrikiska skatterna och jag har gott hopp om att morgondagens (förlåt, dagens - dags att lägga sig!) rapport är trevlig läsning avseede tillväxt och vinster. Hemskt egentligen för de som bidrar till detta är i många fall missbrukare av spel! :(1 kommentar:

  1. Det där med föräldraledighet är så kluvet - det är jätteskönt att få komma tillbaka och fylla dagarna med något och tjäna mer pengar men efter ett tag börjar man sakna att hinna sitta ner med barnen också och bara vara kring dom utan att något ska göras (äta, mata, borsta tänderna, tvätta, etc). Har definitivt börjat drömma om att ta sabbatsår.

    SvaraRadera