FAM OBEROENDE

FAM OBEROENDE
-

torsdag 2 augusti 2018

månadsrapport juli

Juli månad bjöd på en del rapportrusningar och en del sänken. Utöver Apple som man alltid verkar kunna lita på så är det det sistnämnda som ligger mig närmast idag då jag i förra inlägget gjorde klart och tydligt att vi ökat i LeoVegas vilket visade sig vara ett dåligt beslut. Aktien backade över 14 procent. Det var inte det rapporterade kvartalet som var under förväntan utan de första veckorna i juli som utvecklats under förväntan enligt vd. 

Det vill säga, lite av en storm i ett vattenglas men det är klart att om man inte växer som väntat (det är ju tillväxt som är fokusordet här) så är det oroande. Jag väljer att vara lite cool och se hur HELA nästa kvartal utvecklar sig. Jag tyckte reaktionen var något överdriven och ökade faktiskt lite på botten. 

Facebook gick vi också in i efter rapport som sänkte aktien med över 20% på en dag. Ännu ingen uppstuds och kanske var vi för snabba "påt". Jag ser ingen katastrof som hägrar, bara lite sämre resultat och det borde vara inprisat men det är ju omöjligt att veta. 

Slutligen verkar det som att det var rätt beslut att minska i Tesla-kortning innan rapport. Bolaget spår en ännu ljusare framtid (även fast man bränner mer pengar snabbare än någonsin) och bolaget belönades med 9 procent upp i efterhandeln, återstår att se om dagens handel bibehåller denna nivå. 

Månadsspar: Blott 10 000 kr

Månaden har utvecklats bra. 

Värde (tkr)
Avanza KF: 963
Avanza PF1: 128 
Avanza PF2: 116
Nordnet KF: 418 
Nordnet AD: 84
Aktieinvest ISK: 663
Aktieinvest IPS: 60
Summa: 2,43


1 kommentar:

 1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) Bindande stavar
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare.
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

  SvaraRadera