FAM OBEROENDE

FAM OBEROENDE
-

lördag 30 mars 2019

Månadsrapport mars

Nu är det vår! Ljust och härligt!

Swek-bank åkte in i portföljen efter handelsstopp och stämma dagen innan utdelningavskiljning. Detta blir sannolikt ett kortare innehav. Risker finns det absolut gott om men mycket ska vara inprisat också. Att de inte ska få handla i dollar osv som en del gör gällande tror jag ligger oerhört långt bort. Jag tror inte heller styrelsen sitter året ut och det kommer gynna aktien.

Mina förhoppningsbolag har fått lite fart under galoscherna och en del har stigit flera tiotals procent under månaden. Alltid kul men lite luttrad som man är inser man även att fallhöjden blir större då alla  verkar vara på helspänn nu och jagar mycket kortsiktiga vinster.

Har tecknat oss för båda IPO:erna Tribona och Teqnion. Tilldelning lär inte bli stor och vi får se om det blir en kortsiktig sälj eller inte, beror på tilldelningen och hur mycket de stiger (lär de göra pga den stora överteckningen och mini-hypen kring dessa som varit).

Nyspar blev 15 000kr i mars. Det finns just nu en hel del platser som våra besparingar behövs på andra håll utanför börsen så sparnivån kommer bli historiskt låg under 2019. Under april och maj kommer det som tur är en hel del likvider i form av utdelning som åtminstone den, ska återinvesteras.

Värde månadsskifte (tkr):
Aktieinvest isk: 707
Aktieinvest ips: 61
Avanza KF: 984
Avanza PF1: 98
Avanza PF2: 122
Nordnet KF: 304
Nordnet AD: 77
Summa: 2,35 mkr

Vi håller oss flytande!...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar