FAM OBEROENDE

FAM OBEROENDE
-

tisdag 20 oktober 2015

Ökat Telia

Köpte 200 nya Telia för 41,90 idag.

Shitstormen byts snart ut i utdelningskalas!

3 kommentarer:

 1. Hej!
  Ville bara säga att jag tycker du gör ett bra jobb i att hålla huvudet kallt i många lägen och tro på dina idéer och köp. Jag hade också span på Telia när dyket kom, men hade satt en gräns vid 40 kr. Dock kröp det aldrig riktigt så lågt, även om det var nära.

  Har själv köpt en del i Concentric och Haldex på MidCap senaste månaderna. Vore intressant att läsa om du tycker nåt om dem? :) Snittar väl ca 95 i COIC och 89 på Haldex. Så har en bit upp till breakeven. Men med en placeringshorisont på 10+ år.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anonym! Tack för att du kikade förbi och lämnade en trevlig kommentar! Jag hör ganska ofta att man inte ska fånga fallande knivar men om inget katastrofalt fundamentalt inträffat så är jag ganska övertygad att bolaget återhämtar sig på lång sikt, det är det som är så skönt med lång sparhorisont! Just telia känns lite som att äta kakan o ha den kvar. Får man 7% direktavkastning så kan aktien gå var den vill, sjunker den fyller man på, går den upp tackar du för den utdelning du får och behåller.
   Bolagen är jag inte särskilt inlästa på tyvärr, Haldex känns väl stabilt även om nuläget är världens roligaste. Ser man förbi bruset just nu och tror på bolaget och verksamheten så är väl gårdagens q3-tapp ett utmärkt tillfälle att fylla på som nettoköpare. Lycka till, tro på dig själv så blir det bra!

   Radera
  2. Ett "inte" försvann i en av meningarna ovan.

   Radera